Basketbol Ligi'nde play-off heyecanı yarı finale taşındı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Basketbol Ligi'nde play-off heyecanı yarı finale taşındı

SPOR Haberleri  / AA

Çeyrek final müsabakalarının tamamlandığı, Spor Toto Basketbol Ligi'ne yükselecek iki takımın belirleneceği yarı final heyecanı 22 Mayıs Pazar günü başlayacak.

Spor Toto Basketbol Ligi'ne yükselecek iki takımın belirleneceği Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off maçlarında yarı final heyecanı 22 Mayıs Pazar günü başlayacak.

Çeyrek final müsabakalarında ilk 4 ekipten TOFAŞ ve Acıbadem Üniversitesi yoluna devam ederken, saha avantajını kullanamayan 3. ve 4. sıradaki Sinpaş Denizli Basket ve Gediz Üniversitesi play-off'a çeyrek finalde veda etti. Play-off'a son 2 sıradan giren Socar Spor ve Afyon Belediyespor'un elendiği play-off'ta, Sakarya Büyükşehir Belediyespor ve Best Balıkesir de Spor Toto Basketbol Ligi iddiasını sürdürdü. 

Serileri üstün tamamlayacak ekiplerin Spor Toto Basketbol Ligi'ne yükseleceği yarı final, TOFAŞ-Sakarya Büyükşehir Belediyespor ve Acıbadem Üniversitesi-Best Balıkesir maçlarına sahne olacak. Kazanılmış 3 maç üzerinden oynanacak yarı final müsabakalarında ilk 2 maç ve gerekirse beşinci müsabaka TOFAŞ ve Acıbadem Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, üçüncü ve gerekirse 4. karşılaşma ise Sakarya Büyükşehir Belediyespor ve Best Balıkesir'in sahasında yapılacak.

Play-off yarı finalindeki ilk 3 maçın programı şöyle:
22 Mayıs Pazar:
Acıbadem Üniversitesi-Best Balıkesir (Acıbadem Üniversitesi)
23 Mayıs Pazartesi:
TOFAŞ-Sakarya Büyükşehir Belediyespor (TOFAŞ)
24 Mayıs Salı:
Acıbadem Üniversitesi-Best Balıkesir (Acıbadem Üniversitesi)
25 Mayıs Çarşamba:
TOFAŞ-Sakarya Büyükşehir Belediyespor (TOFAŞ)
27 Mayıs Cuma:
Best Balıkesir-Acıbadem Üniversitesi (Kurtdereli)
28 Mayıs Cumartesi:
Sakarya Büyükşehir Belediyespor-TOFAŞ (Sakarya Atatürk)

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...