Beşiktaş, İnter'in stoperi için harekete geçti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beşiktaş, İnter'in stoperi için harekete geçti

SPOR Haberleri  / İHA

Şenol Güneş'in özellikle savunmaya transfer şart demesinin ardından siyah beyazlı yönetim rotayı İtalya'ya çevirdi. Önümüzdeki sezon Avrupa'da da adından söz ettirmek isteyen Beşiktaş, İnter'in stoperi Juan Jesus için harekete geçti.

Önümüzdeki sezon Avrupa'da da adından söz ettirmek isteyen Beşiktaş, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşarken, gelecek sezonun transfer çalışmaları için de düğmeye bastı. Siyah Beyazlılar İnter'den Jesus'u kadrosuna katmak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in sezon değerlendirmesinde, "Mutlaka takıma takviye yapacağız. Özellikle savunmaya transfer şart" demesinin ardından harekete geçen Siyah-Beyazlı yönetim, rotayı İtalya'ya çevirdi.

HEDEF JUAN JESUS

Stoper konusunda ilk düşünülen ismin, menajerlerin önerisiyle Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin hocalığını yaptığı İnter'in Brezilyalı defans oyuncusu Juan Jesus olduğu öğrenildi. Daha önce Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Jesus, 2011 yılından beri formasını giydiği İnter'de bu sezon 23 karşılaşmada forma giydi.

SOL BEK DE OYNAYABİLİYOR

Hava toplarında son derece etkili olan 24 yaşındaki sol ayaklı oyuncu, savunmanın ortasında oynamasının yanı sıra gerektiğinde sol bek de oynayabiliyor. İtalyan temsilcisinin Jesus için 7 milyon Euro'dan kapıyı açtığı konuşuluyor. Ancak Kartal'ın bu oyuncuyu, 4.5-5 milyon Euro arası bir rakama alabileceği öğrenildi.

Pazarlıkların menajerler tarafından yapıldığı bildirildi. Bu arada Kartal'ın, İnter'le oynayacağı hazırlık maçının İstanbul'da 7 Ağustos'ta yapılması kesinleşti.

Kaynak: Fotomaç

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...