Afyonlu şehit Alper Potuk’un arkadaşı çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Afyonlu şehit Alper Potuk’un arkadaşı çıktı

SPOR Haberleri  / İHA

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu patlamada şehit olan piyade uzman çavuş Hasan Basri Tek, Fenerbahçeli Alper Potuk'un arkadaşı olduğu ortaya çıktı

Patlamada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Basri Tek’in (28) Fenerbahçeli Alper Potuk’un arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Şehidin Afyonkarahisar Yakup Şevki Mahallesi, Kışla Caddesi, Çıkmaz Sokak’taki baba evi yasa bürünürken, acı haberi aileye Bolvadin İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay ile askeri erkan üyeleri verdi. Şehidin bekar olduğu kaydedilirken, babası İhsan Tek’in ise yaklaşık 10 yıl önce hayatını kaybettiği bildirildi. Şehidin annesinin isminin Zehra Tek olduğu ve 2 erkek ile bir kız kardeşinin olduğu belirtildi. Şehit Hasan Basri Tek’in ayrıca en son baba evine 7 ay önce geldiği ve ailesine görüştüğü ifade edildi.

Afyonlu şehit Alper Potuk’un arkadaşı çıktı

FENERBAHÇELİ ALPER POTUK’TAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Şehit Hasan Basri Tek’in Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Alper Potuk’un arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Potuk, sosyal medya hesabından, "Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz.(bakara 154)" ayetini paylaştı. Fenerbahçeli yıldız, bu ayetle birlikte şehidin fotoğrafının yanı sıra yine şehit Tek ile çekilmiş olan bir fotoğraf daha paylaştı.

Fenerbahçeli taraftarlar da Potuk’a başsağlığı mesajlarını ilettiler.

Afyonlu şehit Alper Potuk’un arkadaşı çıktı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...