Borussia Dortmund, milli futbolcu için devreye girdi

Düzenleyen:
Borussia Dortmund, milli futbolcu için devreye girdi

SPOR Haberleri

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Fatih Terim'in yeni gözdesi Emre Mor'un transferi için düğmeye bastı.

Danimarka gazetesi Ekstrabladet, Emre Mor konusunda flaş bir gelişme duyurdu. Haberde, Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği 18 yaşındaki gurbetçi yıldız için Almanya Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund'un devrede olduğu yazıldı. Alman devinin, Nordsjaelland kulübüyle temas kurduğu ifade edilirken, Danimarka ekibinin Emre'den 4-5 milyon Euro civarında bir bonservis geliri beklediği vurgulandı.

EURO 2016 KADROSUNDA

A Milli Takım'ın EURO 2016 kadrosuna çağrılan 18 yaşındaki futbolcu için Siyah-Beyazlı yönetim bu transferde elini çabuk tutmak zorunda olduğu kaydedildi.

KANATLARDA OYNUYOR

Hücum hattının her iki kanadında görev yapan Emre için Beşiktaşlı idarecilerin önümüzdeki günlerde Nordsjaelland kulübünün yetkilileriyle bir araya geleceği öğrenildi. Kartal, bir yandan da oyuncuyla görüşmelerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...