Yeni Malatyaspor, İrfan Buz'la yollarını ayırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yeni Malatyaspor, İrfan Buz'la yollarını ayırdı

SPOR Haberleri  / İHA

PTT 1. Lig’de 7. hafta sonunda görevi Yücel İldiz’den devralan Teknik Direktör İrfan Buz, Yeni Malatyaspor Yönetimi ile birlikte karşılıklı olarak sözleşmesini feshetti.

PTT 1. Lig’de 7. hafta sonunda görevi Yücel İldiz’den devralan teknik direktör Buz ile yeni sezon öncesinde devam edilip edilmeyeceği konusunu karara bağlamak için dün akşam İstanbul’da toplanan sarı-kırmızılı yönetim kurulu, genç hoca ile yola devam etmeme kararı aldı. 

Teknik Direktör İrfan Buz ile yollarının ayrılmasının ardından Yeni Malatyaspor yaptığı yazılı açıklamada, "2015-2016 sezonunun 7. haftası ile beraber takımımızın teknik sorumlusu olarak anlaştığımız İrfan Buz hocamızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bugün itibariyle sözleşmemizi karşılıklı feshetme kararı almış bulunmaktayız. Bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederek, bundan sonraki futbol yaşantısında ve hayatında başarılar dileriz" denildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...