EURO 2016'da her takıma 5 kişilik özel tim

Düzenleyen:
EURO 2016'da her takıma 5 kişilik özel tim

SPOR Haberleri

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi Avrupa Polis Teşkilatı (Europol), daha sonra Alman ve Fransız istihbaratı tarafından terör uyarısı yapılan Avrupa Futbol Şampiyonasında her takımı 5 kişilik özel birlikler koruyacak.

Alman "Mitteldeutsche Zeitung" gazetesinin bildirdiğine göre, şampiyonada yer alacak 24 ülkenin futbol takımlarının güvenliğini muhtemel terör saldırılarına karşı 5 kişilik özel birlikler sağlayacak.

Gazete, sözkonusu güvenlik önlemini Alman parlamentosu spor komisyonuna dayandırdı. Haberde, Fransa'da gerçekleştirilecek şampiyonada, Alman milli takımının 5 kişilik özel time ilaveten, kendi güvenlik ekibi tarafından da korunacağı bilgisi yer aldı. Gazeteye konuşan Hristiyan Birlik Partileri CDU/CSU iç politika sözcüsü Stephan Mayer, şampiyonada terör tehdidinin sadece futbol takımlarına ya da hassas bazı oyunlara yönelik değil, Fransa'nın her tarafında olabileceğine dikkat çekti.

10 Haziran'da başlayacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası'na 24 ülke katılıyor. 10 Statta oynanacak 51 müsabakayı 2,5 milyon biletli futbolseverin izlemesi bekleniyor.
.

Kaynak: Fotomaç

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...