Fatih Terim: EURO 2016'ya 3-4 oyuncu daha katabiliriz

Düzenleyen:
Fatih Terim: EURO 2016'ya 3-4 oyuncu daha katabiliriz

SPOR Haberleri

Yaklaşan EURO 2016 öncesi 31 kişilik geniş aday kadroyu açıklayan Türkiye futbol dirketörü Fatih Terim, EURO 2016'nın geniş kadrosuna 3-4 oyuncu daha katabileceklerini söyledi.

SİNAN GÜMÜŞ'E MESAJ
Fatih Terim, seçilen 31 oyuncu dışında başka isimlerin de alınıp alınmayacağına dair gelen soruya (Sinan Gümüş kastedilerek) "Oyuncular için her maç, her antrenman şanstır. Muhakkak ki, herkes şöyle deüşünmeli; bazen neden bu oyuncu var dediğiniz oyuncunun katkısı çok değişiktir. Bu tür turnuvalarda bir ya da birkaç görev üstlenebilen oyuncular turnuvada kritik. Mehmet Topal ve Hakan Balta'nın EURO 2008 yarı finalindeki görevleri gibi.''

3-4 OYUNCU DAHA ALABİLİRİZ
"Açıkladığımız 31 oyuncu dışında kafamızda 3-4 oyuncu daha var. Her an onları da çağırabiliriz kadroya. Onların da pasaportlarını aldık. Her an çağırabiliriz kadroya. Bazen bir sakatlık olur, değişim gerekli olur. Bu tür durumlara hazırlıklı olmak lazım."

 

Kaynak: kralspor.ensonhaber.com

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...