En çok konuşulan Fenerbahçe

Düzenleyen:
En çok konuşulan Fenerbahçe

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 futbol sezonunda şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe'nin, Ağustos ayından bu yana spor sayfalarında çıkan haberler arasında en çok adının yer aldığı takım oldu.

Medya Takip Ajansı Interpress'in yaptığı araştırmaya göre, Şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın gerisinde kalarak ikinci sırayı alan Fenerbahçe'nin geçen on ay boyunca toplam 92 bin 649 haberle ilk sırada gündeme geldi.

Sezonu Şampiyon olarak kapatan Beşiktaş, tamamlanan Süper Lig sezonu boyunca yazılı basında çıkan toplam 90 bin 883 haber ile ikinci olurken, bu yıl başarılı bir sezon geçiremeyen, şampiyonluk yarışına erken havlu atan ve puan cetvelinde altıncı sırayı alan Galatasaray'ın ise toplam 89 bin 867 haberde yer aldı.

Sezona Şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak ilerleyen haftalarda yarışın gerisinde kalan Trabzonspor 82 bin 642 haberle dördüncü sırayı alırken, Bursaspor'un da yayınlanan 55 bin 280 haber ile sezonu beşinci olarak bitirdi.

 

Kaynak: Habertürk

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...