Aziz Yıldırım, Pereira kararını açıkladı

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım, Pereira kararını açıkladı

SPOR Haberleri

Başkan Aziz Yıldırım, Vitör Pereira'nın önümüzdeki sene de takımın başında kalması konusunda karar alarak, Portekizli teknik adama fikrini iletti.

Aziz Yıldırım, teknik direktör Vitor Pereira ile ilgili son kararını verdi. Başkan, Portekizli teknik adama da fikrini iletti. Şampiyonluğu ezeli rakibi Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'de sorumluluğu alan Başkan Aziz Yıldırım, Teknik Direktör Vitor Pereira ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

"FENERBAHÇE'NİN HOCASI SEN OLACAKSIN"

Portekizli hocadan basında hoca aradıkları yönünde çıkan haberlere itibar etmemesini isteyen Yıldırım, "Yeni sezonda da Fenerbahçe'nin hocası sen olacaksın. Takımla ilgili raporu yönetime en kısa zamanda ver. Yönetim olarak sana güvenimiz tam" dedi.

PEREIRA LİSTESİNİ İLETTİ

Pereira, önce takımda kalmasını istediği oyuncuları iletti, ardından da her mevki için alternatifli bir listeyi yönetime sundu. Portekizli teknik adamın hedefi hem kanatlarda hem forvet hattında görev yapabilen çok yönlü oyuncuları kadrosuna katmak. Bu liste doğrultusunda yönetimde stoper, orta saha ve forvete transfer yapılması için harekete geçti. Pereira ayrıca yeni sezonda kadroda en az 3 forvet bulunmasını istedi.

 

Kaynak: Açık Mert Korkusuz

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...