Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da en agresif: Selçuk İnan

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Galatasaray'da en agresif: Selçuk İnan

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'ın bu sezon ligde en agresif oyuncusu kaptan Selçuk İnan oldu. Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonu geride kaldı. Sezona büyük umutlarla başlayan ancak beklenen performansı sergileyemeyen Galatasaray'da 27 farklı futbolcu süre aldı. Bu oyuncuların toplamda 5 kırmızı, 87 sarı kartla ligi tamamladı.

Galatasaray'ın bu sezon ligde en hırçın oyuncusu kaptan Selçuk İnan oldu. Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonu geride kaldı. Sezona büyük umutlarla başlayan ancak beklenen performansı sergileyemeyen Galatasaray'da 27 farklı futbolcu süre aldı. Bu oyuncuların toplamda 5 kırmızı, 87 sarı kartla ligi tamamladı. Sezon içinde ligde gördüğü kartlara bakıldığında sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan, gördüğü 1 kırmızı ve 7 sarı kartla en hırçın oyuncu olarak ön plana çıkıyor. Selçuk'u 1 kırmızı, 6 sarı kartla Semih Kaya izlerken, 1 kırmızı, 4 sarı kart gören Lionel Carole, bu oyuncuların arkasından geldi. Sarı-kırmızılı takımın deneyimli futbolcusu Umut Bulut, 1 kırmızı, 2 sarı kartla oynarken, devre arasında Kasımpaşa'dan transfer edilen Ryan Donk da Umut gibi 1 kırmızı, 2 sarı kart gördü. Hollandalı oyuncu, ayrıca Kasımpaşa formasıyla ligin ilk yarısında 4 kez sarı kartla cezalandırıldı.

12 farklı oyuncu 20 maç ceza

Sarı-kırmızılı ekipte 12 farklı futbolcu toplamda 20 maç ceza aldı. Galatasaray'da bu sezon kart gören oyunculardan Selçuk İnan (3), Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Yasin Öztekin, Lionel Carole, Ryan Donk ve Semih Kaya ikişer, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Hakan Kadir Balta, Sabri Sarıoğlu ve Olcan Adın birer kez kart cezalısı duruma düştü.

En fazla sarı kart Sneijder'e

Galatasaray'da en çok sarı kart gören futbolcu Hollandalı yıldız Wesley Sneijder oldu. Sneijder, ligde 11 kez sarı kart görürken, 2 defa cezalı duruma düştü. Hollandalı oyuncuyu 9 sarı kartla Yasin Öztekin, 8 sarı kartla Lukas Podolski takip etti. Bu oyuncular da sarı kartlar nedeniyle ikişer maçı cezalı geçirdi. Sarı-kırmızılı ekipte bu sezon az da olsa süren alan oyuncular Martin Linnes, Cenk Gönen, Alex Telles ve Felipe Melo hiç kart görmezken, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş, Koray Günter, Jason Denayer, Volkan Pala ve Jem Paul Karacan birer kes sarı kartla cezalandırıldı.

Hiç kart görmediler

Galatasaray'da bu sezon forma giyen 4 futbolcu, sezonu kart görmeden tamamladı. Sarı-kırmızılı ekibe devre arasında katılan ve 11 maçta forma şansı bulan Norveçli savunma oyuncusu Martin Linnes ile sadece 1 karşılaşmada 90 dakika sahada kalan kaleci Cenk Gönen sezonu kart görmeden kapattı. Sezonun ilk yarısında Galatasaray'da ikişer lig maçına çıkan ancak 3. haftadan sonra takımdan ayrılan Felipe Melo ve Alex Telles de kart görmedi.

Galatasaray'da kart raporu

Sarı-kırmızılı takımda bu sezon forma giyen futbolcular ve gördükleri kart sayıları şöyle:
Oyuncu    Sarı kart    Kırmızı kart
Selçuk İnan    7    1
Semih Kaya    6    1
Lionel Carole    4    1
Ryan Donk    2    1
Umut Bulut    2    1
Wesley Sneijder    11    -
Yasin Öztekin    9    -
Lukas Podolski    8    -
Aurelien Chedjou    6    -
Hakan Kadir Balta    5    -
Sabri Sarıoğlu    5    -
Olcan Adın    5    -
Fernando Muslera    3    -
Bilal Kısa    2    -
Emre Çolak    2    -
Jose Rodriguez    2    -
Tarık Çamdal    2    -
Volkan Pala    1    -
Jason Denayer    1    -
Koray Günter    1    -
Sinan Gümüş    1    -
Burak Yılmaz    1    -
Jem Paul Karacan    1    -
Cenk Gönen    -    -
Martin Linnes    -    -
Felipe Melo    -    -
Alex Telles    -    -

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...