Mehmet Topal ve Volkan Şen'e Avrupa'dan talip

Düzenleyen:
Mehmet Topal ve Volkan Şen'e Avrupa'dan talip

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de sezonun son haftalarındaki performansıyla adından çok söz ettiren Volkan Şen ile sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Topal'a talip yağdı. Mehmet Topal'a, Everton ve Sevilla teklifte bulunurken, Volkan Şen'e Socidead ve Villareal'in yanı sıra Shanghai Shenhua'nın talip olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de sezonun son haftalarındaki performansıyla adından çok söz ettiren Volkan Şen ile sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Topal'a talip yağdı.

EVERTON VE SEVİLLA'DAN TEKLİF

Topal için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton ile Avrupa Ligi'ni peş peşe 3. kez kazanan İspanyol devi Sevilla'nın son derece cazip bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Bu teklif, tecrübeli futbolcuyu memnun etse de son kararını Fenerbahçe ile görüştükten sonra verecek.

VOLKAN ŞEN'E İSPANYA VE ÇİN'DEN TALİP

Volkan Şen'le ise İspanya'nın Sociedad ve Villareal takımları ile Demba Ba'nın formasını giydiği Çin ekibi Shanghai Shenhua'nin ilgilendiği kaydedildi. EURO 2016 sonrası yıldız futbolcu için bu takımların Fenerbahçe'ye teklif yapmaları bekleniyor.

Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...