Üç silahşorumuz korta çıkıyor

Düzenleyen:
Üç silahşorumuz korta çıkıyor

SPOR Haberleri

Türkiye, 2016 Fransa Açık'ta ayrı bir heyecan yaşayacak. Çünkü tarihte ilk defa bir grand slam turnuvasının ana tablosunda birden fazla Türk tenisçi yer alacak.

Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu, "bir grand slamde ana tablo maçına çıkan ilk Türk kadın tenisçiler" olacak. Marsel İlhan ise kariyerinin 12. grand slam turnuvasına katılacak. Geçen ay toprak zeminde düzenlenen TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ı kazanarak "WTA turnuvalarında şampiyonluk yaşayan ilk Türk tenisçi" unvanını alan, dünya 85 numarası Çağla, ilk turda dünya 100'üncüsü Belaruslu Aliaksandra Sasnovich ile karşılaşacak. Dünya sıralamasının 175. basamağındaki İpek, ilk maçını dünya 186 numarası Fransız Virginie Razzano ile oynayacak. Dünya 198 numarası Marsel ise ana tabloya 3. kez kaldığı Fransa Açık'ın ilk turunda, 162. sıradaki Belçikalı Steve Darcis'in karşısına çıkacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...