Galatasaray'dan Veli operasyonu

Düzenleyen:
Galatasaray'dan Veli operasyonu

SPOR Haberleri

Transferde hareketli günler yaşayan sarı-kırmızılılar önceliği orta sahaya verdi. Selçuk'un yanına yıpratıcı bir isim aranırken yönetim Veli'de karar kıldı

Burhan Can Terzi

Galatasaray, yaz döneminde tertemiz bir sayfa açmak isterken,  yönetim henüz yeni teknik direktörü takımın başına getirmese de transfer konusunda çalışmalarına son sürat devam ediyor. İlk olarak Antalyaspor'dan kanat ve orta saha oyuncusu Emrah Başsan'la sözlü anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, şimdi de Beşiktaşlı Veli Kavlak'ın peşine düştü. Başkan Dursun Özbek, yönetici Mehmet Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün arasında yapılan istişare toplantısında "Öncelikle savaşan rakibi yıpratan bir orta saha almalıyız" fikrinde buluşulurken, Ergün'ün "Beşiktaşlı Veli için harekete geçebiliriz" teklifinde bulunduğu öğrenildi. Özbek kardeşlerin de, Galatasaray Futbol Direktörünün bu teklifine "Olur verdikleri" belirtildi. 

1.8 milyon dolar teklif edilecek

Beşiktaş’ta sakatlığı sebebiyle bu sezon neredeyse forma yüzü görmeyen 27 yaşındaki futbolcu için, yönetimin kupa finali sonrası, siyah-beyazlı kulüple temasa geçmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılıların, 2019'a kadar anlaşması bulunan Veli için, tarihi rakibinin kapısını 1.8 milyon dolarlık teklifle çalacağı ifade edildi. Diğer taraftan daha önce Tolgay Arslan için Beşiktaş'la görüşen yönetimin, bir anda 2 futbolcuya birden sarı-kırmızı formayı giydirebileceği ifade ediliyor.          

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...