'Beni karşılıksız sevdiler'

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
'Beni karşılıksız sevdiler'

SPOR Haberleri  / IHA

Şenol Güneş, "Trabzon'da hak ettiğimiz ama alamadığımız bir kupa vardı. Şimdi onu aldım. Ben şehrimi ve Trabzonspor'u seviyorum. Beşiktaş da beni karşılıksız seviyor" dedi.

Bu sezon Beşiktaş ile unutulmaz bir şampiyonluğa imza atan Teknik Direktör Şenol Güneş, İstanbul'daki kutlamaların ardından soluğu memleketi Trabzon'da aldı. Burada çeşitli ziyaretlerde bulunan Güneş, hem kazandıkları şampiyonluğun hikayesini anlattı hem de Beşiktaş'a imza atarken "Benim şampiyonluğum yok" sözlerine açıklık getirdi. Geçmişte, daha fazla puan topladıkları dönemlerde Trabzon'da şampiyonluk kupasını alamadıklarını belirten Güneş, "Şimdi kupamızı aldık, hatta tur da atıldı. 2010-11 yılında tartışılan, zaman zaman yapılan haksız eleştirilere de cevap vermek istiyorum. O takımın başında ben vardım o zaman da söylediklerim belli. Ama o zaman hak ettiği kupayı almayan Trabzonspor vardı, şimdi onu aldım. Ben şehrimi ve Trabzonspor'u seviyorum. Beşiktaş da beni karşılıksız seviyor. Gittiğim ilk günden beri sahip çıktılar. Orada mutluyum" dedi. 

Öğretmen-öğrenci ilişkisi

Trabzonspor'un şampiyon olmasını istediğini ama en önemlisi itibarını kaybetmemesi gerektiğini söyleyen Güneş, "Çünkü saha sonuçları değişkendir. Ne zaman ne olacağı belli değil. Bir sene evvel Galatasaray 3 kupayı aldı ama bu sene kötü bir durumda. Bu yarışta olmak çok önemli. Önce doğru ilkeli yarışan bir Trabzonspor olmalı. Beşiktaş'ta da aynı şeyleri söylüyorum. Kaybettiğimizde üzüntümüzü kendi içimizde yaşamalı, kazandığımızda ortak sevgiyle bunu paylaşmalıyız. Doğru işler yaparak sonuç almak her zaman iyidir. Beşiktaş'ta öğretmen-öğrenci ilişkisi kurduk. Kendimi ön plana çıkarmak yerine tam tersine merkeze oyucuyu koyuyorum. Bunu yapabilen kazanıyor" ifadelerini kullandı.   

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...