Fenerbahçe'de Roberto Mancini sesleri

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de Roberto Mancini sesleri

SPOR Haberleri

Türkiye Kupası finali sonrasında takımdan gönderilmesi beklenen Pereira'nın yerine kulislerde Mourinho'nun dahi adı geçerken, Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir teknik direktör daha girdi: Roberto Mancini.

Sezon başında transfere milyon Euro'lar harcamasına rağmen Süper Lig'i ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe'de sil baştan yeni bir operasyon için düğmeye basıldı. İlk olarak teknik direktör konusunda değişim hamlesi yapılacak. 26 Mayıs'ta Antalya'da Galatasaray ile oynanacak kupa finalinin ardından Pereira ile yollar ayrılacak. Koltuğa yine yabancı bir hoca düşünülüyor.

Kulislerde Mourinho'nun dahi adı geçerken, Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir teknik direktör daha girdi: Roberto Mancini.

SÖZLEŞMESİ VAR AMA...

2013-14 sezonunda Galatasaray'ı çalıştıran İtalyan hoca, şu anda İnter'in başında. 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor fakat beklentilerin altında kaldı ve Serie A'da takımı, sezonu 4. olarak tamamladı. Sarı-Lacivertliler'in aracılar vasıtasıyla Manicini ile temas kurduğu öğrenilirken, görüşmelerin hayli iyi gittiği belirtildi.

Mancini'yi Fenerbahçe için cazip kılan iki nokta var. İlki, daha önce Türkiye'de görev yapan İtalyan hoca ligi yakından tanıyor. İkincisi ise genç ve dinamik bir isim olması.


Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...