HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Osmanlı Avrupa'yı fethetmek istiyor

Düzenleyen: /
Osmanlı Avrupa'yı fethetmek istiyor
Osmanlıspor, Süper Lig, Haber

SPOR Haberleri

Geride kalan 2015-16 sezonu ile ilgili AA muhabirine değerlendirmede bulunan Dik, "Gerçekten bu sene olağanüstü bir başarı elde ettik. Ucuz takım kurarak, Avrupa kupalarına katılmayı başardık." dedi.

Böyle bir başarı beklemediklerini anlatan Dik, "İyi ve disiplinli çalışma ile iyi bir arkadaşlık ortamını bir araya getirerek başarıyı yakaladık. Bundan sonraki süreçte iyi transferler yapmak istiyoruz. 6-7 transfer yapacağız. Bunun için çalışmalar sürüyor. Bu transfer dönemini iyi geçirirsek, hem ligde, hem de kupada başarılı olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

"Avrupa’da ses getireceğiz"

Sadık Dik, UEFA Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını dile getirdi.

"Bu sezona, ’gücümüzü bir görelim’ şeklinde bakıyorduk." ifadesini kullananan Dik, şunları kaydetti: "Bu takımda, eski takımdan 4 kişi var. Diğer arkadaşları bir araya getirmek, başarılı olmak bu sene için zordu ama bunu yapabildik. Teknik heyetin bu başarıda büyük katkısı var. Tatlı bir sezon geçirdik. Bütçe açığı vermeden çalışmalarımızı götürmeyi başardık. İzlediğimiz ve ilgilendiğimiz futbolcular var. Büyük transferler yapmayacağız. Büyük topçular almayacağız. Takımın görüntüsünü bozmadan transferi kapatmaya çalışacağız. Avrupa’da ses getireceğiz. Türkiye adına güzel işlere imza atacağız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...