Fenerbahçe'de kaleci arayışları Volkan Demirel'i endişelendirmiyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de kaleci arayışları Volkan Demirel'i endişelendirmiyor

SPOR Haberleri

Bel fıtığı sebebiyle operasyon geçiren F.Bahçe’nin tecrübeli eldiveni kendinden son derece emin; “Ben formamı kaptırmam”

M.EMİN ULUÇ - Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, kaleye yapılacak yeni transferi umursamıyor. Geçen sezon Porto'dan kiralanan Fabiano Riberio'yu yedek kulübesine çivileyen kaptan, 1 numara için herkesle rekabete hazır olduğunu söyledi. Geçen hafta bel fıtığı sebebiyle ameliyat masasına yatan ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalması beklenen Volkan, "Kaleye yapılacak transferler beni endişelendirmiyor, aksine motive ediyor, hırslandırıyor. Kim gelirse gelsin bu hem benim, hem de takımım için daha faydalı. Rekabet olan yerde başarı olur" ifadesini kullandı. Yarışmacı bir karakteri olduğunu belirten kaptan, "Her zaman sahada olmak isterim. Bunun için de sınırlarımı zorlarım" dedi.

Herkesle yarışa hazırım
Öncelikle sağlığını düşündüğünü söyleyen Volkan Demirel, "Bir an önce iyileşip çalışmalara başlamak istiyorum. Bu sezon bizim elimizde olmayan nedenlerin de etkisiyle hedeflerimizin uzağında kaldık. Yeni sezona hayal kırıklıklarımızı gidermek için çok daha güçlü bir mücadele sergileyeceğiz. Ben de elimden gelenin fazlasını yapacağım. Bunun için bir an önce iyileşmem gerekiyor" diye konuştu. Önceliğinin her zaman Fenerbahçe'nin başarısı olduğunu vurgulayan Volkan, "Kulübüm için her türlü fedakârlığa hazırım. Takımın iyiliği için yedek kalmam gerekiyorsa bunu da sorun etmem. Ancak en iyisini yapmak için herkesle rekabete girerim" ifadesini kullandı. 

REKOR KIRDI
Volkan Demirel 2002-03'ten beri formasını giydiği Fenerbahçe'de 2005-06'dan bu yana rakipsiz olarak görev yapıyor. Sarı-lacivertli formayla 525 maça çıkan 34 yaşındaki oyuncu, 2003'ten bu yana transfer edilen tek yabancı kaleci olan Fabiano'yla girdiği yarışı kazanırken tam 17 maçta gol yemeyerek rekor kırdı. Volkan, aynı zamanda 32 maçın tamamında forma giyerek bu sezon en fazla görev alan Fenerbahçeli isim oldu.

RvP belirsizliği
Geçen sezon iki golcüyle mücadele eden Fenerbahçe, forvete yapacağı takviyeler için Robin van Persie'nin durumunun netleşmesini bekliyor. Türkiye'de kalma konusunda tereddütleri olan Hollandalı yıldız giderse sarı-lacivertliler iki golcü birden alacak. Biri en az RvP kadar kaliteli, diğeri de kulübede oturmayı problem etmeyecek bir oyuncu olacak. Yıllık 6 milyon avro maliyeti olan Hollandalının gitmesi UEFA’nın radarındaki yönetimi de maddi olarak rahatlatacak. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...