Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan: Hayalim Şampiyonlar Ligi kupası

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Arda Turan: Hayalim Şampiyonlar Ligi kupası

SPOR Haberleri  / AA

A Milli Futbol Takımı'nın Barcelonalı yıldızı Arda Turan, "Kariyerimde çok önemli kupaları kazandım ama hayalim, Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak." dedi.

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan, kariyerinde çok önemli kupalar kazandığını belirterek, "Hayalim, Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak." dedi.

Swissotel'de düzenlenen 62. Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan milli futbolcu, Barcelona ile dün İspanya Kral Kupası'nı kazandığını hatırlattı.

Düzenlenen gecede "yılın futbolcusu" ödülünü alan Arda, kendisi için enteresan bir sezonu geride bıraktığını belirterek, "Kariyerimde çok önemli kupaları kazandım ama hayalim, Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak. Benim için enteresan bir seneydi. Ufak tefek sallantılar oldu. Bu sene diğer senelere göre daha az oynadım ama biliyorsunuz fırtınadan sonraki güzellikler hep hatırlanır. Önemli olan Barcelona'da olabilmek, Barcelona'nın bir parçası olabilmek." ifadelerini kullandı.

"Gurur duyulacak bir milli takım izlettireceğiz"

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2016) en iyi şekilde hazırlıklarını ifade eden Arda Turan, "Çok güzel 1,5 sene geçirdik hep beraber. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ülkemizin bizimle gurur duyacağı bir takım izlettireceğiz herkese." şeklinde konuştu.

"Beşiktaş hak ederek şampiyon oldu"

Beşiktaş'ı şampiyonluktan dolayı tebrik eden Arda, "Beşiktaş bu sezon çok iyi futbol oynayarak, hak ederek şampiyon oldu. Beşiktaş camiasını, başkanını, Şenol hocayı ve oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok güzel bir yarış oldu. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum. Her şey keyifliydi." diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...