Gültekin Gencer o transferi resmen açıkladı!

Düzenleyen:
Gültekin Gencer o transferi resmen açıkladı!

SPOR Haberleri

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Lig Radyo'da katıldığı programda Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Serdar Kurtuluş ile anlaştıklarını söyledi. Gültekin Gencer, Ronaldinho transferi ile ilgili de son durumu açıkladı.

Antalyaspor kulübü başkanı Gültekin Gencer, Lig Radyo’da açıklamalarda bulundu. Gültekin Gencer katıldığı canlı yayın bağlantısında Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş’un önümüzdeki sezon Antalyaspor forması giyeceğini söyleyerek Ronaldinho transferi ile ilgili de son bilgiyi verdi.

Gencer Ronaldinho ile ilgili, “Ronaldinho ile Eto’o, 6 Haziran’da Londra’da bir araya gelecek. Bende görüşmede olacağım. Transfer o gün netleşecek.” ifadelerini kullandı. Gencer, yeni sezonun transfer çalışmaları kapsamında Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Serdar Kurtuluş ile anlaşma sağladıklarını ve geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta fazla forma şansı bulmayan ismin önümüzdeki sezon Antalyaspor forması giyeceğini söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...