Yanal'dan Erkan Zengin açıklaması

Düzenleyen:
Yanal'dan Erkan Zengin açıklaması

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Erkan Zengin'e moral verdi. Erkan Zengin'i telefonla arayan Yanal, "Geçmişe takılı kalmamak lazım. Yeni sayfa açıyoruz. Her şey güzel olacak." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da üçüncü kez göreve getirilen Ersun Yanal, Eskişehirspor'da birlikte çalıştığı Erkan Zengin'e moral verdi.

"BİRLİKTE İYİ İŞLER ÇIKARIRIZ"

Hami Mandıralı döneminde kadro dışı bırakılan, bir ara ayrılırken son anda yöneticilerin devreye girmesiyle takımda kalan Erkan Zengin'i telefonla arayan Yanal, "Artık geçmişe takılı kalmamak lazım. Hep birlikte yeni bir sayfa açıyoruz. Her şey güzel olacak. Birlikte iyi işler çıkaracağımıza inanıyorum. Sana güveniyorum" diye konuştu.

ÇİN'DEN VAZGEÇTİ

İsveç Milli Takımı kampında bulunan 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun, Eskişehirspor'da birlikte çalıştığı hocasının bu sözleri karşısında keyfi yerine geldi. Çin'den gelen cazip teklifleri geri çevirdiği öğrenilen Erkan'ın, yeni sezonda Ersun Yanal'ın en önemli kozlarından biri haline dönüşmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...