Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atiba bombası patlıyor! Hayatının transferini yapacak

Düzenleyen:
Atiba bombası patlıyor! Hayatının transferini yapacak

SPOR Haberleri

Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın teknik direktörü Slaven Bilic, Kanadalı Atiba için "İsterseniz para, isterseniz takas yapabiliriz." dedi.

Gökhan Töre'yi istediği uzun süredir bilinen ve bunu birkaç kez dile getiren Bilic, bu sefer bir başka Kartal'ın peşine düştü.

Başkan Fikret Orman'la bir telefon görüşmesi yapan Slaven Bilic, Beşiktaş orta sahasının en önemli oyuncusu olarak kabul edilen Atiba Hutchinson'u istedi. Siyah beyazlı kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kanadalı futbolcuda çok ısrarlı olduklarını ifade eden Hırvat teknik direktör, "İsterseniz bonservis ücreti, isterseniz takas yaparız. Atiba için sizden gelecek her türlü talebe açığız" dedi.

ORMAN, ŞENOL GÜNEŞ'LE GÖRÜŞECEK

Fikret Orman ise bu konuda tek başına karar vermesinin mümkün olmadığını belirterek, teknik direktör Şenol Güneş'le görüştükten sonra yanıt vereceğini bildirdi. Orman'ın pazartesi günü Bilic'e kesin bir cevap vermesi bekleniyor.

119 MAÇ, 5 GOL 9 ASİST

Kanada'da York Region takımında futbola başlayan Atiba Hutchinson, daha sonra Toronto Lynx, Östers, Helsingborgs (İsveç), Kopenhag ((Danimarka) ve PSV Eindhoven'da (Hollanda) forma giydi. 33 yaşında ve 1.87 metre boyundaki orta saha oyuncusu üç sezondur oynadığı Beşiktaş'ta toplam 119 maça çıktı; 5 gol attı, 9 asist yaptı.

Beşiktaş'ın en istikrarlı ve beğenilen futbolcuları arasında yer alan Atiba Hutchinson, aynı zamanda takımın en az kazanan isimlerinden biri. Tecrübeli oyuncu, 1 milyon Euro garanti para artı maç başı 10 bin Euro'ya oynuyor. Atiba Hutchinson, Kanada Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...