Bilic, Gökhan Töre için geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Bilic, Gökhan Töre için geliyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Bilic, ‘gelirim’ yanıtı aldığı eski göz ağrısı Töre için Beşiktaş’ın kapısını 15 milyon Euro’luk teklifle çaldı. Siyah-beyazlı yönetim, 20 milyon Euro isterken, Hırvat menajer indirim bekliyor

Sezon başı Beşiktaş ile yolu ayrılan ve West Ham'ın başına geçen Slaven Bilic, oynattığı başarılı futbol ile İngiltere'nin gündemine oturmuştu... West Ham'a Avrupa Ligi bileti kazandıran Hırvat teknik adam, yeni sezonun kadrosu için kolları sıvarken, listenin ilk sırasına sık sık hayranlığını dile getirdiği eski öğrencisi Gökhan Töre'yi yazdı. Töre ile temasa geçen Bilic, eski talebesinden "Gelirim" yanıtı alınca, West Ham yönetimi, Beşiktaş'ın kapısını çaldı. İngiliz ekibinin temsilcileri, 15 milyon Euro tutarında resmi teklif yaparken, değerini bulan her oyuncuyu satacağını her fırsatta dile getiren Beşiktaşlı idareciler, 20 milyon Euro karşılığı Töre'yi bırakabileceklerini iletti. Devreye giren Bilic, Beşiktaş yönetiminden indirim talep ederken, pazarlıklar sürüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...