İşte şahlanış paketi!

Düzenleyen:
İşte şahlanış paketi!

SPOR Haberleri

Kırgınlıklar bitecek, camia iyi futbolla coşacak. Atıl kapasite aktif hale getiri-lerek değerlere değer katılacak. En iyisi hedeflenerek, reka- bet sürekli canlı tutulacak

...Ve Ersun Yanal, Trabzonspor’daki üçüncü dönemi için fiilen çalışmalara başladı. Bu dönemin geçmişten çok farklı ve verimli olmasını isteyen tecrübeli teknik adam, bordo-mavili camiayı ayağa kaldırmak için bir ‘Şahlanış paketi’ hazırladı. Yanal’ın söz konusu paketteki ilk hamlesi kırgınlıkları bitirmek ve camiayı kenetlemeyi amaçlıyor. İkinci hamle ise mevcut kadroda verim alınamayan oyuncuları yeni oyun formatıyla aktif hale getirerek değerlere değer katmayı amaçlıyor.
Üçüncü hamle ise Trabzonspor’u yeniden hedefi olan takım konumuna yükselterek hem taraftarı coşturacak futbol oynamak hem de lig ve kupa yarışında rekabeti sürekli canlı tutmak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...