Lucescu'dan Putin'i kızdıracak Muslera hamlesi

Düzenleyen:
Lucescu'dan Putin'i kızdıracak Muslera hamlesi

SPOR Haberleri

Zenit'in başına geçen Teknik Direktör Mircea Lucescu, Galatasaraylı Muslera için teklif yapacağı iddia edildi. Rumen basını haberi, "Lucescu Putin'in canını sıkacak. Türk takımlarından transfer istemiyordu." sözleriyle duyurdu.

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek,  Mircea Lucescu'yu  Galatasaray'a gelmeye ikna edemedi ama Rumen teknik adam,  Gazprom'un CEO'su  Alexey Miller'in kendisine verdiği 60 milyon Euro'luk transfer bütçesinin bir kısmını  Muslera için harcama konusunda kolları sıvadı.

HEDEFTE MUSLERA VAR

Fotospor'da yer alan habere göre 37 yaşına gelen Malafeyev'in yerine alınan Yuri Lodygin'in bekleneni verememesi yedeği Mikhail Kerzhakov'un da boşluğu dolduramaması üzerine  Lucescu'nun Rus ekibine transfer edeceği ilk ismin  Muslera olduğu iddia edildi.

60 MİLYON EURO TRANSFER BÜTÇESİ

Lucescu'nun  Zenit'in başına teknik direktör olarak geldiğini flaş haber olarak veren SmartiSport 5 milyon euro yıllık para kazanacak olan  Lucescu'nun eline verilen 60 milyon Euro'luk transfer bütçesiyle ilk iş yeni takımının kaleci sorununu çözeceğini izleyenlerine aktardı.

"PUTIN'İ KIZDIRACAK"

Lucescu'nun  Galatasaray'dan  Muslera'yı isteyerek gelir gelmez  Vlademir Putin'in canını sıkacağı esprisi yapıldı. Rus Spor Bakanlığı'nın Türk takımlarından oyuncu transfer edilmemesi için verilen bir kararının olduğu hatırlatıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...