Rıdvan Dilmen'in son durumu

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen'in son durumu

SPOR Haberleri

Dün ameliyat olan yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen'in sağlık durumunun iyi olduğu, ancak tedavisine 3 gün içinde çıkacak olan patoloji sonuçlarından sonra başlanacağı açıklandı.

Yakınlarının verdiği bilgiye göre Dilmen, Liv Hospital'da gerçekleşen ameliyat son derece başarılı geçti. Normalde 4-4.5 saat sürmesi planlanan operasyon, 2.5 saatte tamamlandı. Ameliyat sırasında Dilmen'in sağ bademciği alındı ve bölgesel lenf bezleri temizlendi. Şimdi herkes patolojiden gelecek sonuçları bekliyor. 3 gün içinde çıkması beklenen sonuçlara göre Rıdvan Dilmen'e nasıl bir tedavi uygulanacağı belirlenecek.

ESKİ TAKIM ARKADAŞLARI YANLIZ BIRAKMADI

Bu arada futbol dünyasının önde gelen isimleri ameliyatın yapıldığı hastaneye giderek Rıdvan Dilmen'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.Fenerbahçe'deki eski takım arkadaşları Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Turhan Sofuoğlu, Taygun Erdem, teknik direktör Mustafa Denizli, Rüştü Reçber ve Şansal BÜyüka'nın da aralarında olduğu çok sayıda futbol adamı Dilmen'i bu zor gününde yalnız bırakmadı.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...