Mourinho, Galatasaray'ın yıldızını istiyor

Düzenleyen:
Mourinho, Galatasaray'ın yıldızını istiyor

SPOR Haberleri

Manchester United'ın yeni hocası Jose Mourinho, Wesley Sneijder'i kadrosuna katmak istiyor. Manchester, Sneijder transferi için 7.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır.

Manchester United ile anlaşan Jose Mourinho'nun takımdaki oyun kurucu problemini Wesley Sneijder'i transfer ederek çözmek istediği öğrenildi. Her fırsatta eski oyuncusu Wesley Sneijder'i 'Avrupa'nın en iyi 10 numaralarından biri' diyerek tanımlayan Jose Mourinho, yakın ilişki içinde olduğu Hollandalı yıldızı Manchester United'a transfer etmek istiyor.

SERBEST KALMA BEDELİ 7.5 MİLYON EURO

Sneijder'in Galatasaray ile sözleşmesinde yazan 7 milyon 500 bin Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olan Manchester United'ın Sneijder ile temas kurduğu belirtildi. Hollandalı yıldızın Türkiye Kupası finalinin kaybedilmesi ve Avrupa cezasının 2 yıla çıkması durumunda ayrılığı düşünebileceği belirtildi.

Mourinho, Galatasaray'ın yıldızını istiyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...