Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski milli futbolcular down sendromlu çocuklarla bir arada

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eski milli futbolcular down sendromlu çocuklarla bir arada

SPOR Haberleri  / İHA

Eski milli futbolcular, farkındalık oluşturmak için down sendromlu çocuklarla bir maç yaptı. Organizasyonda çocukların süt içmelerine vurgu yapılırken, down sendromlu çocuklar eski milli futbolcuları 4-0 yendi.

Ergün Penbe Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona Elvir Baliç, Hakan Ünsal, Mustafa Kocabey, Ergün Penbe, Kerem İnan gibi bir dönemin yıldız futbolcuları katıldı.

Down sendromlu çocuklarla yakından ilgilenen eski futbolcularla çocuklar arasında ise bir halı saha maçı gerçekleştirildi. Bu maçta down sendromlu çocuklar eski milli futbolcuları 4-0’lık skorla yenerken, maçın ardından keyifli görüntüler ortaya çıktı. Hakan Ünsal ve Ergün Penbe maçın bitiş düdüğüyle çocuklara süt dağıtırken, futbolculara down sendromlu çocuklara katkıları nedeniyle plaket verildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...