Fenerbahçe'nin istediği oyuncu, bedavaya gitti

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin istediği oyuncu, bedavaya gitti

SPOR Haberleri

Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica, Fenerbahçe'nin de uzun süredir istediği 19 yaşındaki yıldız Andrija Zivkovic'i bedelsiz olarak transfer etti.

Fenerbahçe uzun süredir peşinde koştuğu Partizan'ın 19 yaşındaki yıldızı Andrija Zivkovic'i elinden kaçırdı...Sezon sonunda kulübü ile sözleşmesi sona erecek olan Andrija Zivkovic, Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Portekiz basınından Record'un son dakika olarak duyurduğu habere göre 19 yaşındaki futbolcu için sadece yetiştirme bedeli ödenecek.

YILDIRIM - TERRANEO KRİZİ

Fenerbahçe'de görevine son verilen futbol direktörü Terraneo'nun devre arası transfer döneminde Zivkovic'in transferini bitirmek için Yıldırım'dan yetki aldığı belirtilmişti. Fenerbahçe'nin teklifine o dönemde sıcak bakan Sırp futbolcuyla Terraneo ile iplerin kopmasından sonra görüşmeler tıkanmıştı.

 

Fenerbahçe'nin istediği oyuncu, bedavaya gitti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...