Fenerbahçe'den Ergin Ataman'a gönderme

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den Ergin Ataman'a gönderme

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban, Fenerbahçe'nin Galatasaray Odeabank'ı 93-79 yendiği Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final ilk maçı sonrasında Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Galatasaray karşısında zaman zaman savunmada aksamalar olsa da ikinci yarıda sergilenen iyi oyunla maçı kazandıklarını ifade eden Ozan Balaban, Sarı-lacivertli taraftarlara da destekleri için teşekkür etti.

Asbaşkan Ozan Balaban’ın açıklamaları şu şekilde: “Çok yorucu bir Final Four’dan geldik. Konsantre olmak zordu. Çeyrek final serisinde Muratbey Uşak Sportif maçlarını kayıpsız geçtik. Bugün de iyi mücadele verdiler. Savunmada aksadık biraz ama ikinci yarıda toparladılar. İyi bir oyunla maçı kazandık. Provake olmadan küfür etmeden Galatasaray’ı yolcu ettik. Taraftarımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Biz Euroleague finalistiyiz. Ergin hoca da Euroleague’e gelmeyi çok istiyordu. Bu vesileyle kendisine hoş geldin diyoruz.”

Fenerbahçe'den Ergin Ataman'a gönderme

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...