Kartal'ın çileği Nuri

Düzenleyen:
Kartal'ın çileği Nuri

SPOR Haberleri

Gökhan, Atiba, Veli, Oğuzhan ve Gomez gibi oyuncularına teklif yağan siyah-beyazlılar da boş durmuyor. Yönetim milli yıldız için girişimlere başladı

Beşiktaş Yönetimi, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek takımı güçlendirmek için oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Şampiyonluğun başkahramanlarından biri olan Mario Gomez'in geleceği belirsizliğini korurken, özellikle Gökhan Töre, Veli Kavlak, Atiba ve Oğuzhan gibi orta sahanın yıldızlarına gelen baş döndürücü teklifler de siyah-beyazlıları bunaltmış durumda. Ancak yönetim muhtemel bir ayrılık için tedbirini şimdiden alıyor. Boş durmayan siyah-beyazlıların transfer listesinin ilk sırasında Borussia Dortmund'dan Nuri Şahin yer alıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği oyuncular arasında yer alan tecrübeli futbolcunun Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Nuri Şahin'in transferinde belirleyici olan taraf ise Borussia Dortmund yönetimi olacak. Alman kulübünün belirleyeceği bonservis bedeline göre görüşmeler yürütülecek.
İtalyanlardan Doumbia iddiası
Beşiktaş Yönetimi, şimdilik Alman kulübünün kapısını çalmasa da menajerler vasıtasıyla nabız yokluyor. Uzun bir sakatlık döneminin ardından formuna yavaş yavaş kavuşan Nuri Şahin, bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 12 maça çıktı ve 2 de asist yaptı. 2010/11 sezonunda gösterdiği başarılı performansın ardından Real Madrid'e transfer olan Nuri, burada La Liga şampiyonluğu yaşadı. 2012/13 sezonunda Liverpool'a transfer olan yıldız futbolcu, 2013/14 sezonunda tekrar Borussia Dortmund'un yolunu tuttu... Fatih Terim'in belirlediği EURO 2016 kadrosunda da kendine yer bulan Nuri Şahin, bu sezon A Milli Takım'ın formasını Fransa'da terletecek. Beşiktaş için flaş bir iddia da İtalyan basınından geldi. Siyah-beyazlıların bonservisi Roma'da bulunan Seydeou Doumbia ile ilgilendiği belirtildi. Gomez'in takımdan ayrılması durumunda Fildişili oyuncu için temasa geçileceği iddia edildi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...