Yılın kare ası Beşiktaş'tan!

Düzenleyen:
Yılın kare ası Beşiktaş'tan!

SPOR Haberleri

Gomez, Sosa, Oğuzhan ve Atiba istatistikleriyle FSTATS'ın karmasında yer aldı

Beşiktaş'ın dört yıldızına büyük onur... Siyah-beyazlıları şampiyonluğa taşıyan isimlerin başında gelen Mario Gomez, Jose Sosa, Oğuzhan Özyakup ve Atiba Hutchinson; FSTATS'ın yaptığı "Yılın Altın 11"ine seçildi. İstatistiksel sonuçlara göre yılın karmasına seçilen Beşiktaşlı yıldızların dışında karmada 2 F.Bahçeli (Volkan Demirel, Simon Kjaer), 2 Başakşehirli (Edin Visca, Yalçın Ayhan), 1 G.Saraylı (Podolski), 1 Konyasporlu (Vukovic) ve 1 Antalyasporlu (Eto'o) yer aldı. 

OĞUZHAN: Kariyerinin en başarılı sezonunu yaşayan Oğuzhan, şampiyon takımının en önemli oyuncularından biri oldu. Sezonu 9 gol -7 asist ile tamamlayan Oğuzhan %83 pas başarı oranı ve 56 ikili mücadele kazanma ile merkez orta saha oyuncuları içinde öne çıktı.
SOSA: Ligin asist kralı şampiyon olan Beşiktaş'tan çıktı. Sezon genelinde 12 asist yapıp bu alanda ilk sırada yer alan Arjantinli oyuncu 3 tanesi frikikten, kritik 7 gole imza attı.
GOMEZ: Sezonun en yüksek puanını alan oyuncu (6569) oldu. 26 golle krallık tacını giyen Alman oyuncu ligin en çok şut çeken (111) ve en çok isabetli şut çeken (61) oyuncusu olarak da göze battı. 
ATİBA: Sezonun en çok topla buluşan ve en çok isabetli pas yapan oyuncusu Atiba oldu. Kanadalı oyuncu %90'ın üzerindeki pas başarısının yanında kritik iki gol atarken arkadaşlarına bir asist yaptı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...