Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Bizi en çok düşündüren takım Türkiye'

Düzenleyen:
'Bizi en çok düşündüren takım Türkiye'

SPOR Haberleri

İspanya Milli Takımı'nın ve Chelsea'nin yıldızı Cesc Fabregas, EURO 2016'daki rakipleri ve milli takımımız hakkında özel açıklamalarda bulundu. Fabregas, "özellikle bizi en çok düşündüren takım Türkiye. Yetenekli oyuncuları var. Tabi Fatih Terim'i de unutmamak gerek'' açıklamasını yaptı.

Chelsea ve İspanya Milli Takımı'nın yıldızı Cesc Fabregas, Puma'nın Tricks koleksiyonunun tanıtımı için rol aldığı reklam filmi sonrası Hürriyet gazetesine konuştu. Marco Reus, Antoni Griezmann, Olivier Giroud, Marco Veratti ve Sergio Agüero ile birlikte kamera karşısına geçen Cesc, Euro 2016'ya sayılı günler kala çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

*Son iki turnuvanın şampiyonu olarak, üzerinizde bir baskı hissediyor musunuz?

Elbette. Biz son iki Avrupa Şampiyonası'nı kazandık. Birçok takım bu sene oldukça güçlü ve gruplar da oldukça zor. Bu yüzden oldukça ilginç turnuva olacak.

FATiH TERiM FAKTÖRÜ...

*Grupların zor olduğunu söyledin? Peki, ya sizin grubun en güçlü takımı hangisi?

Biz, Çek Cumhuriyeti, Türkiye ve Hırvatistan ile rakibiz. Özellikle bizi en çok düşündüren takım Türkiye. Farklı bir kimliğe sahip. Yetenekli oyuncuları var. Tabi Fatih Terim'i de unutmamak gerek. Kimin yola devam edeceğini kestirmek gerçekten çok zor.

"ARDA, HAKAN VE OĞUZHAN'A DİKKAT"

*Türkiye'de öne çıkan oyuncular kim?

Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu ve Oğuzhan Özyakup üst düzey futbol zekasına sahip oyuncular... Arda Turan'ı anlatmaya gerek yok. Kariyeri ortada. Oğuzhan'ı Arsenal yıllarımdan biliyorum. Hakan da dünya çapında bir orta saha...

"İSPANYA'NIN GELECEĞİ DE ÇOK PARLAK"

*İspanya'da 'Altın jenerasyonun' bir parçası oldun. Şimdilerde yeni bir nesil geliyor. Öne çıkan bir oyuncu var mı?

İspanyol Milli Takımı ile elde ettiklerimizden gurur duyuyorum. Şimdi de güçlü gençlere sahibiz ve gelecek için heyecanlıyım. Hector Bellerin, fantastik genç bir oyuncu ve önünde uluslararası bir futbol kariyeri var.

*Bugüne dek çalıştığın en iyi antrenör kim?

Bu konuda oldukça şanslı olduğumu düşünüyorum. Arsene Wenger, Aragones, Del Bosque, Guus Hiddink, Guardiola ve Mourinho. Hepsi mükemmel antrenörlerdi.

KUPAYI BİZDEN BAŞKA KİMSE ALAMAZ"

*Euro 2016 şampiyonluğu için tahminini alabilir miyim?

Tabii ki İspanya. Başka ne söyleyeceğimi düşünüyorsun.

*İspanya'yı bir kenara bırakacak olursak?..

İspanya dışında Avrupa Şampiyonası'nı kazanacak bir takım düşünemiyorum, üzgünüm.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...