Bundesliga devi Ömer Toprak'ı istiyor

Düzenleyen:
Bundesliga devi Ömer Toprak'ı istiyor

SPOR Haberleri

Arsenal'in de devrede olduğu Bayer Leverkusen forması giyen milli futbolcumuz Ömer Toprak için Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un, 20 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.

Mats Hummels'in Bayern Münih'e transferi sonrası defans hattına takviye yapmak isteyen Dortmund'da hedefin, Leverkusen ile başarılı bir sezon geçiren Ömer Toprak olduğu iddia edildi. Bayer Leverkusen ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ömer Toprak'ın bonservisi için 20 milyon Euro vermeye hazır olan Dortmund, Alman ekibini ikna etmeye çalışıyor.

"ÖMER'İ SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ"

Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler ise Ömer Toprak transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Biz tüm oyuncularımızı takımda tutmayı hedefliyoruz. Seneye amacımız Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak. Ömer de takımın önemli bir parçası ve onu satmayı düşünmüyoruz" dedi.

ARSENAL DE DEVREDE

Ömer Toprak için Borussia Dortmund dışında Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın de devrede olduğu iddia ediliyor.

FATİH TERİM KADROYA ALMADI

EURO 2016 aday kadrosunu açıklayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, başarılı savunma oyuncusunu kadroya almaması spor camiası tarafından eleştirilmişti. Kadroya almama gerekçesi olarak Gökhan Töre'nin Ömer Toprak ile arasındaki sorunu gösteren Terim, iki maç cezası bulunmasına rağmen Ömer Toprak yerine Beşiktaşlı futbolcuyu kadroya dahil etmişti.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...