Emre Mor'un menajerinden Beşiktaş açıklaması

Düzenleyen:
Emre Mor'un menajerinden Beşiktaş açıklaması

SPOR Haberleri

Gurbetçi futbolcu Emre Mor'un Borussia Dortmund ile anlaştığı iddialarını yalanlayan menajeri Muzzi Özcan, Beşiktaş'ı işaret etti.

A Milli Takımı'nın EURO 2016 aday listesine girerek büyük gündem oluşturan Nordsjaelland'ın 18 yaşındaki genç yıldız adayı Emre Mor konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Almanya'nın saygın gazetelerinden Bild, genç forvetin, 1 milyon Euro karşılığında Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'a transfer olduğunu internet sitesinden paylaştığı haberle duyurdu.

MENAJERİ YALANLADI

Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, bu iddiayı yalanladı. Genç yıldız adayı Emre Mor konusunda kimseyle anlaşmadıklarını söyleyen Özcan, "Emre, 1 milyon Euro'ya transfer olacak bir futbolcu değil. Geleceği oldukça parlak. Dortmund'la bir görüşme yapmış değiliz" ifadelerini kullandı.

"EMRE MOR'UN TEK HEDEFİ…"

Özcan, Emre Mor'a Beşiktaş'ın ilgisinin olduğunu belirterek, "Bir Beşiktaşlı yöneticiyle görüşüyoruz. Ama Emre'nin tek düşüncesi Türkiye'nin 23 kişilik kadrosuna girip EURO 2016'ya gidebilmek. Şu anda transferi değil sadece bunu düşünüyoruz. Bu turnuva sonrasında oturup gelen teklifleri değerlendiririz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...