Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barcelona'ya çifte şok!

Düzenleyen:
Barcelona'ya çifte şok!

SPOR Haberleri

Milli Futbolcumuz Arda Turan'ın da top koşturduğu Barcelona'da, takımın kazandığı basarılarda büyük payı olan Dani Alves ve Mascherano'nun, Juventus'la anlaştığı haberleri, İspanya'da şok etkisi yaşattı.

Katalan ekibine yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi, savunmanın kilit ismi Javier Mascherano'nun Juventus'la 3 yıllığına anlaştığını yazdı. Gazete, Arjantinli futbolcunun takımdaki durumunun netleşmemesi üzerine böyle bir karar aldığı belirtildi.

EN AZ 60 MİLYON EURO

Serbest kalma bedeli 100 milyon Euro olan oyuncuyu bırakma niyetli olmayan Barcelona, Mascherano'nun ayrılma kararı alması halinde bu transfer için en az 60 milyon Euro isteyeceği de iddialar arasında yer alıyor.

VERGİ YÜZÜNDEN BAŞI DERDE GİRDİ

Vergi kaçırma suçundan mahkemede yargılanan ve anlaşma yoluna giden Mascherano'nun yaşadığı sıkıntılı günler nedeniyle de ayrılmak istediği de bir diğer neden olarak gösterilirken, bir diğer önemli faktörün de Neymar olduğu belirtildi.

NEYMAR'IN STİLİNDEN HOŞLANMIYOR

Neymar'ın oyun stilinden hoşlanmayan Mascherano, daha önce yaptığı açıklamada Brezilyalı futbolcunun bencil bir stile sahip olmasından dolayı Şampiyonlar Ligi'nden elendiklerini belirtmişti.

ALVES'İN YERİNE İKİ ADAY VAR

Takımın başarılı sağ beki Dani Alves'in de tıpkı Mascherano gibi Juventus'la anlaştığı iddiaları Katalan basınında günün konusu oldu. Üç yıllık anlaşmaya varan Alves'in yerini doldurma çabalarına giren Barcelona'nın Arsenal'den Bellerin, Valencia'dan Cancelo ile görüşmelere başladığı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...