Fenerbahçe'de Terraneo'nun alternatifi bulundu

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de Terraneo'nun alternatifi bulundu

SPOR Haberleri

İtalyan basını, sarı-lacivertli kulübün Terraneo'nun yerine, kulübün eski futbolcularından Hırvat Milan Rapaiç'i yeni sportif direktör olarak getireceğini duyurdu.

Fenerbahçe'de Giuliano Terraneo'dan boşalan sportif direktörlük görevine gelecek yeni isim belli oldu. Lazio ve Inter gibi ekiplerde gösterdiği başarıların ardından sarı-­lacivertlilere gelen ve bu sezon başında önemli yıldızları takıma kazanedıran transfer operasyonunu yöneten kişi olan Terraneo ile yollar, iki ay önce ayrılmıştı.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

İtalyan basınının iddiasına göre Fenerbahçe'de bu göreve gelecek olan isim Milan Rapaiç olacak. Bir dönem sarı­lacivertli ekibin de formasını giyen eski Hırvat futbolcu ile Fenerbahçe ekibinin kontak kurduğu bildirildi. Daha önce de Rapaiç'in isminin bu görev için geçtiği ancak şimdi görüşmeler de yapıldığı ve anlaşmaya varma olasılığının doğduğu detayı verildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...