Umut Bulut: Kupayı taraftara armağan ediyorum

Umut Bulut: Kupayı taraftara armağan ediyorum

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Umut Bulut Fenerbahçe galibiyeti sonrası kazanılan kupayı taraftara armağan ettiğini söyledi

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup eden Galatasaray’da Sinan Gümüş ve Umut Bulut maç sonunda açıklamalarda bulundu. İki oyuncu kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını ve kupayı taraftarlara armağan ettiklerini söylediler. 
UMUT BULUT: “KUPAYI KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM” 
Kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Umut Bulut, “Allah’a şükür bugün kupayı aldık. UEFA’ya cezamızı ödedik. En çok da ona sevindim. Çok kötü bir sezon geçirdik. Taraftarımızı üzdük. En azından aldığımız bu kupa taraftarlarımıza armağan olsun. İnşallah önümüzdeki sezon Galatasaray’a yakışır bir şekilde temsil edeceğiz” dedi. 
“BENİM İÇİN İYİ BİR SEZON GEÇMEDİ” 
Performansının düşmesini de değerlendiren tecrübeli oyuncu Umut Bulut, “Benim için iyi bir sezon geçmedi. Takım halinde kötü performans sergiledik. Bu durum beni de etkiledi. Bana da yansıdı. Bunun neticesinde performansımı da etkiledi. İstediğim oyunu sergileyemedim ama inşallah önümüzdeki sezon daha iyi olacağım. Kupayı taraftarımıza armağan ediyorum. Onlar her zaman haklıdır. Onları tebrik ediyorum. Bugün bizi çok güzel bir şekilde karşıladılar. Bu sene iyi bir sezon geçirmedik. Onları üzdük. Aldığımız kupayı onlara armağan ediyorum” diye konuştu. 
GÜMÜŞ: “İYİ BİR SEZON GEÇİRMEDİK” 
Bu sezon iyi bir sezon geçirmediklerini söyleyen genç oyuncu Sinan Gümüş, “Bu sezon maalesef iyi oyun oynayamadık ve skoru yakalayamadık. Türkiye Kupası Finali bizim için çok önemliydi. Maç sonrası soyunma odasında çok fazla sevindik. Bu galibiyet tabi ki taraftarımıza armağan olsun. Onlar bizi bugün inanılmaz desteklediler” dedi. 
MİLLİ TAKIM SORUSUNA CEVAP VERMEDİ 
Milli takıma çağrılmaması konusunda soruları cevapsız bırakan genç oyuncu Sinan Gümüş, 3 aylık sakatlıktan çıktığını ve bu performansı kimsenin kendisinden beklemediğini ifade etti. Gümüş, “İyi bir çıkış yakaladım. İnşallah bu performans önümüzdeki sezonda benim için böyle iyi geçer” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...