Cim Bom kupayı aldı, Beşiktaş'a teklif götürüyor

Düzenleyen:
Cim Bom kupayı aldı, Beşiktaş'a teklif götürüyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Tolgay Arslan için Beşiktaş'a resmi teklifte bulunacak.

Beşiktaş'ta düzenli olarak forma giyememekten şikayet eden Tolgay Arslan için Galatasaray devreye girdi. Gurbetçi yıldız yeşil ışık yakarken, önümüzdeki günlerde kulüpler düzeyinde görüşmeler başlayacak.

O DA GALATASARAY'I İSTİYOR

Beşiktaş'ta az forma şansı bulan ve sezon içinde bu sebepten dolayı hocası Şenol Güneş ile zaman zaman karşı karşıya gelen gurbetçi futbolcu konusunda Aslan artık resmen devrede. Tolgay'ın menajeriyle iletişime geçen Sarı-Kırmızılılar, oyuncu cephesinden bir hayli olumlu sinyaller aldı. İstanbul'da yaşamaktan mutlu olan Tolgay'ın düzenli oynayabileceği Galatasaray'da görev yapmaya fazlasıyla sıcak baktığı öğrenildi.

İLK TEKLİF YAPILACAK

Tolgay'ı alarak orta sahanın merkezindeki problemi çözmek isteyen Cim Bom'da bu konuyla bizzat Başkan Dursun Özbek ilgileniyor. Özbek, kulübünde mutsuz olan Tolgay için önümüzdeki günlerde Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelecek. Bonservis konusunda oyuncunun Galatasaray'ı istemesini koz olarak kullanacak Dursun Özbek, ilk teklifi sunacak. Tolgay geride bıraktığımız sezon ligde sadece 6 maça çıkarken, 199 dakika sahada kalmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...