Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım, protokol tribününde savcının üzerine yürüdü

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım, protokol tribününde savcının üzerine yürüdü

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, protokol tribününde Spor Savcısı Mustafa Şeran'ın üzerine yürüdü. Şeran, bugün Yıldırım'la ilgili suç duyurusunda bulunacak.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Spor Savcısı Mustafa Şeran'ın üzerine yürüdü, protokol tribünü birbirine girdi.

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile birlikte maçı izleyen Fenerbahçeli grubun küfürler etmesi üzerine Şeran'ın, "Arkadaşlar burası protokol. Bu davranışlarınız doğru değil" çıkışı ortamı bir anda gerdi.

"SEN KİMSİN?"

Mustafa Şeran kendisine yönelik "Sen kimsin" sözleri üzerine, "Ben spor savcısıyım" karşılığını verdi.

Bunun üzerine Başkan Aziz Yıldırım yerinden sinirli bir şekilde kalkarak Şeran'a doğru yöneldi ve "Madem savcısın, tribünler maç başından bu yana bana küfür ediyor, onlara niye bir şey yapmıyorsunuz" dedi.

Aziz Yıldırım, protokol tribününde savcının üzerine yürüdü

"KÜFÜR EDİYORLARSA BEN NE YAPABİLİRİM"

Savcı Şeran "Ben ne yapabilirim" dese de Fenerbahçeliler'in öfkesi dinmedi. Herkes savcının üzerine yürümeye kalkarken, ortam güçlükle sakinleşti.

Devre arası yerini değiştiren savcı hemen Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ın bulunduğu bölüme geçti. Kılıç'a yaşananları anlatan Şeran'ın bir hayli kızgın olduğu gözlendi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Bunun üzerine Savcı Şeran'ın bugün Başkan Aziz Yıldırım ile ilgili suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...