Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski yöneticiden Aziz Yıldırım'a şike tepkisi

Düzenleyen:
Eski yöneticiden Aziz Yıldırım'a şike tepkisi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe eski kongre üyesi Recep Özcan, kupa maçı sonrası Galatasaray'ı şike ile suçlayan Aziz Yıldırım'a sert tepki gösterdi. Özcan, ''bay Yıldırım önce aynaya baksın" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Galatasaray'a yenilmesinin ardından sarı-lacivertli kulübün eski kongre üyesi Recep Özcan, Başkan Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına sert tepki gösterdi. Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, "Futbol her sonuca açık bir spordur. Yenmek, yenilmek, şampiyon olmak, olamamak bütün spor dallarında olduğu gibi futbolda da doğal sonuçlardır. Bu sonuçlar da; mazeret üretecek, utanılacak sonuçlar değildir. Dün gece Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde; kötü bir aktörün 2. filmini bütün Türkiye izledi! Her 2 filmin galası da maalesef Antalya Arena'da gerçekleşti. 1. filminde 4 gol yiyen aktör, 2. filminde de Ziraat Türkiye Kupası'nı kaybedince, kendisini aklamak uğruna; 'Milli Takım da şike yapmadı mı?' söyleminden, bu ülkeye Avrupa Şampiyonluğu getirmiş bir başka Türk takımını şike yapma ve hurafecilik ile suçladı. Fenerbahçeli bizler; mağlubiyetlere elbette üzülürüz, ancak utanmayız. Utandığımız tek şey; Fenerbahçe Kulübü Başkanlığını halen işgalci bir şahsın yürütmesidir. Bay Yıldırım önce aynaya baksın" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...