Bir çöküşün hikayesi...

Düzenleyen:
Bir çöküşün hikayesi...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Galatasaray'a 5'inci kez kaybettikleri Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından stadın dışında bir alanda toplanıp sohbet etti ve vakit geçirdi. Aziz Yıldırım'ın düşünceli olduğu görüntülendi.

Aziz Yıldırım 45 dakika sandalyede bekledi

Sarı lacivertli yöneticiler, karşılaşma sonrası stadın dışında bir alanda toplanıp sohbet etti ve vakit geçirdi. Bu davranışlarının sebebi Antalya Havalimanı'nda Galatasaray taraftarları ile karşılaşmak istememeleri idi.

TATSIZLIK YAŞANSIN İSTENMEDİ

Sarı kırmızılı kafilenin uçağı gece 01.15'te, Fenerbahçe'nin uçağı ise 02.00'ye alınmıştı. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler havalimanında herhangi bir tatsızlık çıkmaması adına stadın önünde beklemeyi tercih etti. Diğer yöneticiler ayakta beklerken, Yıldırım kendisine getirilen bir sandalyede yaklaşık 45 dakika oturdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...