Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milliler, Karadağ hazırlıklarını sürdürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Milliler, Karadağ hazırlıklarını sürdürüyor

SPOR Haberleri  / iHA

A Milli Futbol Takımı, Antalya’daki ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Karadağ maçı hazırlıklarını sürdürdü.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarının ikinci etabı hazırlıklarına Antalya’da devam eden A Milli Futbol Takımı, ikinci antrenmanını saat 18.00’de Gloria Sports Arena’da gerçekleştirdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenmana, Ziraat Türkiye Kupası finalinden dönen Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcular da katıldı. Bu futbolcular salonda rejenerasyon çalışması yaptı. Fizyoterapist eşliğinde özel çalışma programına devam eden Serdar Aziz de antrenmanda yer almadı. Yaklaşık 1 saat fizyoterapist eşliğinde çalışan Serdar Aziz, daha sonra çalışmalarına salonda devam etti. Bir pozisyonda Arda Turan ile çarpışan Ozan Tufan sağ el parmaklarından sakatlandı. Tedavisi sağlık ekibi tarafından yapılan Ozan Tufan eli bandajlı şekilde antrenmana devam etti.

Koşu ile başlayan antrenman, dinamik ısınma hareketleri ve kondisyon çalışmasıyla devam etti. Dar alan ve çift kale taktik oyunu ile devam eden antrenman yarı sahada gol ve pas ağırlıklı taktik çalışma ile sona erdi. Terim, antrenman sonunda Nuri Şahin, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup ve Mevlüt Erdinç’e şut çalışması yaptırdı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda A Milli Takımın genç yıldızı Emre Mor, hırsı ve attığı gollerle göz doldurdu. Antrenmanı atletik performans kursuna katılan antrenörler de izledi.

Ay-yıldızlılar, yarın saat 17.30’da Gloria Sports Arena’da hazırlıklarına devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...