Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş yeni sezon için savunmaya geçti

Düzenleyen:
Beşiktaş yeni sezon için savunmaya geçti

SPOR Haberleri

Fransa pazarı ağırlıklı adreste kale alternatifi PSG’li Sirigu, stoper adayı Marsilyalı Nkoulou, sol bek gözdesi Lyonlu Bedimo. Ve işte diğer adaylar...

Beşiktaş’tan bildiriyoruz, Avrupa pazarına giriyoruz… Sezonu şampiyon tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi biletini eline alıp yeni sezonun kadro planlamasına geçen siyah-beyazlıların önceliği savunma… Orta sahası Sağlam görünen forvet konusunda Mario Gomez’i bekleyen Beşiktaş, alternatifli bir kadro için kolları sıvadı… Transferin etkili ve yetkili ismi Erdal Torunoğulları Fransa pazarına çıkarma yaptı… Büyük oranda Marcelo Guedes’in bonservisini alacak olan Kara Kartal’ın odaklandığı hedefteki isimleri ve durumlarına bir bakalım…
SALVATORE SİRİGU (KALECİ): Beşiktaş’ın kaleci opsiyonlarından… Denis Boyko’nun ayrılık durumuna göre hazırda tutulmak isteniyor. Paris Saint Germain forması giyen ve 2018’e kadar mukavelesi bulunan İtalyan eldiven ayrılmak istiyor. Nedeni ise fazla şans bulamaması. Yönetim, fiyat alıp durum değerlendirmesinde bulunacak.
GREGORY VAN DER WİEL (SAĞ BEK): Paris Saint Germain’in 28 yaşındaki sağ beki… Sözleşmesi bitiyor… Beşiktaş, Gökhan Gönül’ün durumuna göre oyuncuyu hazırda tutmak istiyor… Geçen sezon 27 maçta 2 gol 5 asistle oynayan Wiel de Beşiktaş’ın teklifine sıcak bakıyor. Ancak Gönül’deki belirsizlikten dolayı her hangi bir somut adım yok.
HENRİ BEDİMO (SOL BEK): Siyah-beyazlıların geniş listesindeki isimlerden. 3 sezondur Lyon forması giyiyordu. Bonservisi elinde… 31 yaşında ve Kamerun Milli Takımı’nın da formasını giyiyor. Nantes, Lille ve West Bromwich gibi kulüplerin de gündeminde. L’Equipe’in haberine göre Beşiktaş yönetimi, menajeriyle masada.
NİCOLAS NKOULOU (STOPER): Marsilya’nın 26 yaşındaki savunmacısı… Sözleşmesi bitiyor. Kamerunlu stopper 4 yıllık sözleşme isterken 4 milyon avro imza parası, 2.5 milyon avro da senelik ücret talep ediyor. Yönetim takım içi dengeyi de düşünerek rakamları aşağı çekmek için uğraş veriyor. Görüşmeler devam ediyor.
SKERTEL-AGGER: Beşiktaş yönetimi, Liverpool’dan ayrılacağını açıklayan Skertel ve Brondby forması giyen Danimarkalı Daniel Agger için kapıları tamamen kapatmış değil. Hatta 31 yaşındaki Agger’in lig maçında canlı olarak izleneceği ve teknik ekibe rapor sunulacağı belirtiliyor. Sözleşmesinin 2016’da biteceğini hatırlatalım.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...