Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rüzgârın çocukları!

Düzenleyen:
Rüzgârın çocukları!

SPOR Haberleri

1461’deki Yüksel Şişman ile Abdülkadir Parmak ve Karabük’te kiralık olan Gökhan Alsan, Ersun Yanal’ın gözünün içine bakıyor

Öze dönüş artık kavram olarak klişe haline gelmiş hava gazına dönmüş durumda… İşte Trabzonspor gerek ekonomik nedenler gerekse içinde bulunduğu durum nedeniyle klişeleşen bu kavramın içini doldurmak için planlar yapıyor. Bu bağlamda gençler de yeni teknik direktör Ersun Yanal’ın gözünün içine bakıyor… PTT 1.Lig’den bir alt lige düşen 1461 Trabzon’daki birkaç ismin A Takımda şans bulması bekleniyor. O isimler Abdülkadir Parmak (21 yaş) ile kiralık giden Yüksel Şişman (20)… Ayrıca geçen sezonu Karabük’te geçiren Gökhan Alsan (25) da fırsatı, kalıcı hale getirmek isteyenlerden. Bu üç futbolcunun ortak özelliği ise orta saha orjinli olmaları.
Karar kamp sonrası
UEFA’nın ekonomik olarak “Ayağını yorganına göre uzat” dediği Trabzonspor’da nihai kadro yapılanması ise kamp sonrasında belli olacak. Transfer görüşmelerini devam ettiren bordo-mavililerde takviyeler sonrası gençlerin geleceği netlik kazanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...