Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Löw'den Gomez'e Beşiktaş tavsiyesi

Düzenleyen:
Löw'den Gomez'e Beşiktaş tavsiyesi

SPOR Haberleri

Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, yeniden Milli Takıma çağırdığı Mario Gomez'e, Beşiktaş'ta devam etmesi için tavsiyede bulundu.

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez'e tavsiye Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'den geldi. Löw Gomez'e yol gösterdi.

Yeni sezonda yoluna Beşiktaş'ta devam edip etmeme konusunda kararsızlık yaşayan Alman futbolcuya takımda kalması konusunda Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, yol gösterdi.

''HERKES KALMANI İSTİYOR''

EURO 2016 kadrosuna dahil ettiği oyuncusu ile birlikte konuk olduğu Köln'de yayın yapan bir radyo programında konuşan deneyimli teknik adam, "Milli takıma yeniden dönmen Beşiktaş'taki performansın ile doğru orantılı. Bu tempoyu sürdürebilmen adına geleceğin konusundan en iyi kararı vermelisin. Daha önce Türkiye'de çalışmış biri olarak Beşiktaş'la yola devam etmeni tavsiye ederim. Birliktelik sürerse gelecek sezon çok daha farklı yerlerde olabilirsin. Eminim ki, sadece Beşiktaş değil, futbol ile yatıp futbol ile kalkan Türkiye'de herkes bu yönde tercih yapmanı bekliyordur" diyerek gol kralına düşüncelerini iletti.

Programda yer alan Gomez ise suskunluğunu korumayı sürdürdü.

 

Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...