Galatasaray'da sürpriz Riekerink gelişmesi

Düzenleyen:
Galatasaray'da sürpriz Riekerink gelişmesi

SPOR Haberleri

Takımın başına getirildiğinde ''geçici hoca'' olarak düşünülen Jan Olde Rinkerink'in, Türkiye Kupası şampiyonluğu ve antrenmanlardaki metodlarından etkilenen sarı kırmızılı yönetimin, düşünceleri değişti.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Türkiye Kupası'nın kazanılması, geçici olarak takımın başına getirilen Jan Olde Rinkerink hakkındaki düşünceleri değiştirdi. Altyapı için getirilen ancak Mustafa Denizli'nin istifasından sonra emanetçi olarak takımın başına geçen Hollandalı teknik adam, Türkiye Kupası'nı kazandırıp, Avrupa'da Cim-Bom'a bir yıl kazandırınca; sarı-kırmızılıların kafasında, "Göreve devam etsin mi?" düşüncesi oluştu.

ANTRENMAN METODLARINDAN ETKİLENDİLER

Başkan Dursun Özbek ile yöneticilerin, Riekerink'in performansından ve de en önemlisi antrenman metotları ile oyuncularla olan iyi diyaloğundan etkilendikleri, bu yüzden kalması fikrinin ciddi şekilde ele alınmaya başlandığı bildirildi.

ÖNCÜ YALMAN

Ancak Başkan Özbek'in, teknik direktör konusunda karar vermek için iki yol izleyeceği ifade edildi. Galatasaray Başkanı'nın önümüzdeki hafta Sportif AŞ'deki yeni yapılanmayı bekleyeceği, bunun sonrasında net adımlar atacağı vurgulandı. Özellikle Alp Yalman'ın burada önemli rol üstleneceği belirtiliyor.

KAMUOYU ARAŞTIRILACAK

Diğer taraftan Özbek ile yönetimin dikkat ettiği bir diğer husus ise kamuoyu yoklaması olacak. Buna göre kamuoyunda Jan Olde Riekerink'e gerekli desteğin verildiği sonucu çıkarsa Galatasaray önümüzdeki sezon yola Hollandalı çalıştırıcıyla devam etme olasılığı ciddiyet kazanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...