Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alves'e futbolculardan veto!

Düzenleyen:
Alves'e futbolculardan veto!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten ve yeni sözleşme yapılacağı açıklanan Bruno Alves'e yerli oyunculardan veto gelince, futbolcuyla sözleşme uzatılmasının askıya alındığı iddia edildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves hakkında olay bir iddia ortaya atıldı. Sabah gazetesinin haberine göre, takımdaki yerli oyuncuların Alves'e tepkili olması nedeniyle Portekizli yıldızın sözleşmesinin uzatılması askıya alındı.

AYNI TAKIMDA OLMAK İSTEMİYORLAR!

İki yıl önce Salih Uçan, geçtiğimiz günlerde de Uygar Mert Zeybek'e antrenmanda sert girerek sakatlanmalarına neden olduğu için Türk futbolcular Alves ile aynı takımda oynamak istemediklerini açık bir şekilde dile getirdi.

SÖZLEŞME UZATMA ASKIDA

Teknik direktör Vitor Pereira'nın da finalde bu nedenle Alves'i oynatmadığı öğrenildi. Sarı lacivertli yönetimin bu gelişme sonrası "1 yıllık yeni sözleşme" konusunu beklemeye aldığı bildirildi.

YILLIK 2.5 MİLYON EURO KAZANIYOR

35 yaşında ve 1.89 metre boyundaki Bruno Alves, 2013 yılında 5.5 milyon Euro bonservis bedel karşılığında Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımından transfer edildi. Fenerbahçe, Portekiz Milli Takımı'nda da oynayan tecrübeli futbolcuya yılda 2.5 milyon Euro garanti para ödüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...