Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Potada derbi heyecanı sürüyor

Düzenleyen:
Potada derbi heyecanı sürüyor

SPOR Haberleri

Spor Toto Basketbol Lig'i play-off yarı final serisi 3. maçında Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe, yarın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 17.00'de karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasındaki 3. maç yarın yapılacak. Fenerbahçe'nin ev sahipliği yaptığı ilk iki maçın ardından seride üçüncü karşılaşma, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 17.00'de başlayacak. Toplam 3 galibiyete ulaşacak takımın finale yükseleceği seride, ilk maçı 93-79, ikinci karşılaşmayı ise 80-55 kazanan Fenerbahçe 2-0 önde bulunuyor. Fenerbahçe üçüncü maçı da kazanması durumunda adını finale yazdıracak.

Galatasaray Odeabank ise taraftarı önündeki ilk karşılaşmada rakibine üstünlük sağlayıp final için seriyi 4. ve 5. maçlara taşımaya çalışacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...