Caner'in alternatifi Chelsea'den

Düzenleyen:
Caner'in alternatifi Chelsea'den

SPOR Haberleri

Caner Erkin'i kesin olarak gözden çıkaran Fenerbahçe'de, alternatif oyuncu bulma çalışmalarına başlandı. Sarı lacivertli yöneticiler, Chelsea'de forma giyen Ganalı futbolcu Rahman Baba'nın nabzını yoklamak için İngiltere'nin yolunu tuttu.

Fenerbahçe, takımdan ayrılacak futbolcuların yerini doldurmak için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-Lacivertlilerin ligde Galatasaray deplasmanında çıktığı son karşılaşma öncesinde teknik direktör Vitor Pereira'ya söylediği sözler nedeniyle kadro dışı kalan Caner Erkin ile sözleşme yenilememesi üzerine gözler sol beke çevrildi.

ARANAN KAN İNGİLTERE'DEN BULUNDU

Hasan Ali Kaldırım ile forma rekabetine girecek kaliteli bir oyuncu transfer etmek isteyen Sarı-Lacivertli ekibin hedefindeki ilk isim Ganalı sol bek Rahman Baba.

ALMANYA'DAN İNGİLTERE'YE

Futbola 2011 yılında, ülkesinin Asante Kotoko takımında başlayan 21 yaşındaki futbolcu sırasıyla Fürth ve Augsburg'ta forma giydikten sonra İngiliz devi Chelsea'nin yolunu tuttu. Burada yeteri kadar forma şansı bulamayan Rahman Baba için İngilizlerin kapısını çalacak olan Fenerbahçe, kiralık formülünü de deneyebilir.

 

Caner'in alternatifi Chelsea'den

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...