Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Menajeri açıkladı... Gökhan Gönül transferi bitti!

Düzenleyen:
Menajeri açıkladı... Gökhan Gönül transferi bitti!

SPOR Haberleri

Arda Turan, Emre Çolak, Ozan Tufan gibi yıldız futbolcuların da menajerliğini üstlenen Ahmet Bulut, Gökhan Gönül hakkında açıklama yaptı. Gönül'ün, Fenerbahçe ile sözleşmesinin 31 Mayıs'ta biteceğini belirten Bulut, ''Fenerbahçe ile bir görüşmem olmayacak.'' açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek Gökhan Gönül'ün kariyerine hangi takımda devam edeceği konusundaki belirsizlik sürüyor. Sarı-lacivertli kulüp ile yeni mukavele imzalamayan 31 yaşındaki futbolcu, geleceği ile ilgili kararı henüz vermedi. Yıldız futbolcunun menajeri Ahmet Bulut'un yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

MENAJERİ AHMET BULUT KONUŞTU

Adı Beşiktaş ile de anılan Gökhan'ın durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan menajer Ahmet Bulut, Fenerbahçe ile görüşmeyeceğini, 31 Mayıs'tan sonra teklifleri değerlendireceklerini söyledi.

Ahmet Bulut, "Gökhan'ın sözleşmesi 31 Mayıs'ta tamamlanacak. Ben de o tarihtan sonra görüşmelere başlayacağım. Fenerbahçe ile bugüne kadar kontratın yenilenmesi konusunda bir görüşmemiz olmadı. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Çünkü sarı-lacivertli kulüp, Gökhan'ın menajeri ile görüşmeyeceğini açıklamıştı. Bu nedenle Fenerbahçe ile temasım olmayacak." şeklinde konuştu.

''5 FARKLI KULÜP TEKLİFTE BULUNDU''

Ahmet Bulut, Gökhan konusunda Beşiktaş'ın isteği olduğunu doğrularken, "Beşiktaş dışında İngitere ve İspanya'dan 5 farklı kulüp Gökhan için teklifte bulundu. Bugün itibari ile yaptığımız bir anlaşma yok. 31 Mayıs'tan sonra teklif yapan kulüplerle görüşeceğim." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...